David den Ouden

Sinds 2018 is David den Ouden met zijn minimale strip Klodder & Kluwen bezig aan een gestage opmars, naast alle losse cartoons, strips en illustraties die hij maakt. Ook ontwerpt hij schapen voor zijn eigen label Go Baaa! David is medeorganisator (en schrijver en tekenaar) van Graphic Novel Weekend, waar schrijvers en tekenaars die elkaar nog niet kennen in drie dagen een complete graphic novel maken. Elk jaar in een andere stad.
David den Ouden (1975) tekende al cartoons (mét woordspelingen) sinds hij zijn eerste woordjes kon schrijven. Hij is altijd doorgegaan met het maken van (talige) cartoons en stripjes, naast zijn studies en werk. Als creatieve duizendpoot en freelancer steekt hij de laatste jaren meer tijd in het maken van illustraties, cartoons, strips en scenario’s en samenwerkingen.
Op het Kamper Stripspektakel zal David er staan met de Graphic Novel Weekend uitgaven U-trek, H-lem en Adem Eve. Uiteraard een hele collectie Go Baaa! (custom!) kaarten en stickers (nieuw!). De populaire Kaartjes voor de Psychiatrie en nieuwe Klodder & Kluwen merchandise. Ook maakt David custom Klodder & Kluwen stripjes met onderwerp van jouw keuze! En voor de liefhebbers van illustratieve kunst: giclées (luxe kunstdrukken).

Website