Feroz Nazir

Feroz Nazir is tekenaar en auteur en heeft bijvoorbeeld getekend voor Windmill Comics (Chosen in Shock Classics 48 en 49). Ook heeft hij twee keer meegedaan aan Monstober en beide keren de uitdaging volbracht. Van de laatste uitdaging heeft hij zelf een boekje gemaakt waarvan voor de liefhebber nog steeds exemplaren te koop zijn.
Hij heeft als auteur drie korte verhalen geschreven en getekend voor de Imaginary Muse reeks. In nr 2 en 3 staan ook illustraties die hij hiervoor creƫerde, alle deze drie uitgaven zijn nog verkrijgbaar.
Hij was ook bezig met een experimentele comic, Metal Pedal, het lijkt erop dat het bij een eenmalig experiment blijft, het resultaat hiervan zijn drie poster strips die voor de fans van Feroz niet in de verzameling mogen ontbreken.
In 2021 heeft hij meegedaan aan Graphic Novel Weekend (Amsterdam) als schrijver en tekenaar. Wat heeft geresulteerd in het boek: ‘Adem Eve’ het 64 pagina’s tellende resultaat van het derde Graphic Novel Weekend en kwam met 6 schrijvers en 20 tekenaars in 48 uur tot stand!
2de plaats in de Grote Striptekenwedstrijd 2022 van het Kamper Stripspektakel en in het zelfde jaar deelgenomen aan Graphic Novel Weekend Rotterdam.

Website