Herman Roozen

De strip Opa staat al bijna vijftig jaar wekelijks in het vakblad Boerderij. Ik bedenk en teken de strip sinds begin 2004. Opa heeft een eigen gedeelte op de website van Boerderij en een Facebook-pagina.
Voor het vakblad Pluimveehouderij maak ik driewekelijks een pagina Kukel en Kakel. Kukel en Kakel zijn twee kippen die op hun ei-gen wijze commentaar geven op de actualiteit. Ondertussen zijn er ruim 200 afleveringen verschenen. Een selectie is gratis te downloaden in de iTunes-winkel.
In de TechNet-nieuwsbrief van Microsoft Nederland heeft geruime tijd de strip TechEddie gestaan. Er zijn ruim 100 afleveringen gemaakt.
Heel 2007 verscheen in het AD de strip Eefenement. Eefenement is een strip over een evenementenbureau dat wordt gerund door Eef. “Het is pas een feest als het van Eef is geweest.” In 2008 werd Eefenement vervangen door De Stamgasten van Toon van Driel. Een paar keer mocht Eefenement invallen als Toon op vakantie was. Het boek “Je Eeft maar 1 keer” is te bestellen bij Uitgeverij Catullus.

Website